Izdelki

>

Liofilizatorji – VCVDL serija

V skladu z vašimi potrebami načrtujemo (CAD model) in izdelamo optimalno sušilno enoto (iz nerjavnega jekla ali nikljeve zlitine C22) za vašo aplikacijo. Izdelujemo in oskrbujemo celotne integrirane sušilne sisteme s podporno opremo in programsko opremo (HCU, črpalke, senzorji, SCADA, po meri GUI…).

Več informacij

Liofilizacija se tradicionalno izvaja v lončastih sušilnicah – pristopu, ki ni prednost zaradi intenzivnega dela, nehomogenih delcev in potrebe po stopnji naknadne obdelave. Z razvojem VCVDL smo premagali te probleme in razvili najsodobnejši stroj.

Uporaba našega VCVDL nudi učinkovito sušenje-liofilizacijo-visoko strižno mešanje, procesiranje, all-in-one, consequtive in kontaminacije brez. To je še posebej pomembno pri farmacevtskem razvoju in proizvodnji sterilnih API in končnih formulacijskih mešanic.

Popolnoma avtomatiziran vertikalni vakuumski sušilnik – liofilizator – mešalnik z visokim strigom, omogoča učinkovito izvedbo sušenja, liofilizacijo in mešanje z visokim strigom, vse v enem na laboratorijski, pilotni in industrijski skali.

VCVDL serija

Stran uporablja piškotke.