MI SMO CPPE

Najboljši proizvajalec procesne opreme po meri za farmacijo, kemijo in živilsko industrijo

O NAS

Inženiring je naša strast in naš DNK. Zahvaljujoč obrtniškemu duhu in industrijskim izkušnjam vemo, kako zgraditi vašo rešitev po meri, od majhnih obratov do velikih procesov.

Ponujamo široko
paleto izdelkov

Projekte vodimo od začetka do konca. Na vseh stopnjah projekta tesno sodelujemo z našimi strankami. Iščemo najboljše rešitve, ki nas pripeljejo do uspešnega zaključka projekta.

Zaradi visoke ravni strokovnega znanja, izkušenj in uporabe sodobne programske opreme lahko izdelamo vse vrste tehnične dokumentacije za termoenergetske in procesne sisteme, stroje, gradbeništvo, itd.

Vizija in poslanstvo

Vizija in poslanstvo našega podjetja je postati svetovno prepoznaven po razvoju in izdelavi inovativnih in kakovostnih izdelkov po meri z visoko dodano vrednostjo za najzahtevnejše kupce. Vodimo pot od prve predstavitve kompleksnega problema do razvoja optimalne rešitve po meri. CPPE ponuja vse, kar potrebujete na enem mestu. Naši komplementarni partnerji nam pomagajo pretvoriti vaše želje in potrebe v izdelek.

Spoznajte
nas bolje

Nenehno vlagamo v razvoj, da krepimo blagovno znamko in promoviramo naše izdelke, ki so sinonim za kakovost in tehnološko odličnost. Prilagodljivi smo na spremembe na domačem in svetovnem trgu, zato lahko izdelke popolnoma prilagodimo predelovalnim specialitetam naših kupcev. Z znanjem in inovativnostjo se uspešno soočamo s sodobnimi industrijskimi izzivi, ki zagotavljajo najvišjo kakovost, konkurenčnost in ustreznost regulative.

Oglejte si naše
vsebine na LinkedInu

Pokukajte v naš proces

Gradbeništvo, Procesni inženiring, Uplinjanje trdnih goriv, Zgorevanje, Alternativna goriva, Kriogene operacije, CAD modeliranje, Vodenje projektov, Oprema za farmacevtsko in kemično industrijo, Rešitev po meri ter Raziskave in razvoj.

Stran uporablja piškotke.