O nas

Procesni inženiring
je naša strast

Z več kot 10-letnimi izkušnjami prinašamo vrednost tudi najzahtevnejšim strankam.

O Nas

Inženiring je naša strast in naš DNK. Zahvaljujoč obrtniškemu duhu in industrijskim izkušnjam vemo, kako zgraditi vašo rešitev po meri, od majhnih obratov do velikih procesov.

CPPE

CPPE (Chemical and Pharmaceutical Process Engineering) je celjsko podjetje v Sloveniji za strojni in farmacevtski inženiring. CPPE načrtuje, proizvaja in prodaja procesno opremo oziroma natančneje reaktorje, separatorje in sušilnike s popolno avtomatizacijo za laboratorije, pilotne in industrijske obrate, posebej zasnovane za potrebe kupcev (CUSTOM DESIGN). Naši izdelki so namenjeni kupcem s področja energetike, farmacije in kemije.

Vizija in misija

Vizija in poslanstvo našega podjetja je postati svetovno prepoznaven po razvoju in izdelavi inovativnih in kakovostnih izdelkov po meri z visoko dodano vrednostjo za najzahtevnejše kupce. Vodimo pot od prve predstavitve kompleksnega problema do razvoja optimalne rešitve po meri. CPPE ponuja vse, kar potrebujete na enem mestu. Naši komplementarni partnerji nam pomagajo pretvoriti vaše želje in potrebe v izdelek.

Naš cilji

Nenehno vlagamo v razvoj, da krepimo blagovno znamko in promoviramo naše izdelke, ki so sinonim za kakovost in tehnološko odličnost. Prilagodljivi smo na spremembe na domačem in svetovnem trgu, zato lahko izdelke popolnoma prilagodimo predelovalnim specialitetam naših kupcev. Z znanjem in inovativnostjo se uspešno soočamo s sodobnimi industrijskimi izzivi, ki zagotavljajo najvišjo kakovost, konkurenčnost in ustreznost regulative.

Partnerji

PerMix je kitajsko-izraelsko sodelovanje. Partner v Izraelu je podjetje Srugo Machines Engineering, ki je bilo na trgu procesne opreme kot eno vodilnih imen dejavno že od leta 1954. PerMix ima od ustanovitve velike prednosti pred ostalimi konkurenti Designes-in-Israel kow-how plus konkurenčne cene Made-in-China.

Državne nagrade
za inovativnost

Oglejte si naše
vsebine na LinkedInu

Pokukajte v naš proces

Gradbeništvo, Procesni inženiring, Uplinjanje trdnih goriv, Zgorevanje, Alternativna goriva, Kriogene operacije, CAD modeliranje, Vodenje projektov, Oprema za farmacevtsko in kemično industrijo, Rešitev po meri ter Raziskave in razvoj.

Stran uporablja piškotke.